Digiaid gjør hele jobben for deg!

Vi kan det vi holder på med. Vi har kunnskap som gjør oss til en trygg aktør, og har med tiden bygget opp en solid kundebase. Når du bestiller en webside fra Digiaid gjør vi hele jobben for deg. Etter et oppstartsmøte med deg tar vi hånd om design, utvikling og lansering av din nye webside. Det er raskt, enkelt og lønnsomt å bestille en webside fra Digiaid.

Responsiv design

Vi garanterer deg en responsiv webside! Responsiv betyr at websiden din automatisk tilpasser seg den enheten eller skjermen websiden vises på: Telefon, nettbrett eller datamaskin.

I dag har over 85%* av den norske befolkning smarttelefon, og de fleste har mobile enheter som førstevalg når de surfer på nett. En webside fra Digiaid garanterer at du treffer kundene dine der DE ER. (*Kilde: www.emarketer.com)

Les noen suksesshistorier »

Skreddersydd innhold

Digiaid hjelper deg gjerne med å skreddersy innholdet på websiden slik at du får aktuelt, selgende og søkemotoroptimalisert innhold tilpasset din målgruppe. I tillegg tilbyr vi å hjelpe deg både med fotografering av ansatte, produkter og "on location" for å fylle websiden din med unikt innhold som virker. Ønsker du generelle beskrivende bilder eller bilderedigering hjelper vi deg også med dette.

Basic

Frisk, ny responsiv webside!
Priser fra 7.995,-

Se mer »»

Standard

Vår mest populære webpakke!
Priser fra 14.995,-

Se mer »»

Advanced

Skreddersydd webløsning!
Be om pris!

Se mer »»