Fornøyde kunder

Både små og mellomstore aktører i mange ulike bransjer har hatt positiv respons og suksess etter å ha valgt en webside fra Digiaid. Noen har valgt helt standard løsninger, mens andre har gått for mer spesialiserte løsninger tilpasset deres behov. Nedenfor finner du eksempler på både Basic, Standard og Advanced.

KR-BYGG

KR-Bygg har hatt stor økning i antall henvendelser etter lansering av websiden. Kr-Bygg valgte en standardpakke som inkluderte fotografering i studio og en mobiltilpasset gallerifunksjon.

DATASKILT

Ny responsiv webside gjør det enkelt å vise frem nye kunder og prosjekter. Dataskilt valgte en standardpakke med gallerifunksjon, som gjør det mulig å laste opp bilder direkte fra mobil.

Alt er mulig!

Våre kunder er små og mellomstore bedrifter, som alle har ulike ønsker, behov og budsjetter. Mange bedrifter ønsker å ha en enkel, men profesjonell webside som gjør at de vises på nett, mens andre ønsker at websiden skal hjelpe dem å nå sine kunder eller å selge produkter. Om du ønsker noe helt enkelt eller vil ha en litt mer avansert webløsning, så kontakt oss i dag. Alt er mulig!

RISTORANTINO ITALIANO

Frisk og lekker responsiv webside som gjør restauranten mer tilgjengelig på nett. Ristorantino Italiano hadde gode bilder selv og valgte en basicpakke til restauranten.

BAKLANDET SKYDSSTATION

Ny webside ga Skydstationen et bedre inntrykk utad og gjør at de vises bedre på nett. Baklandet Skydsstation har gått for en standardpakke, siden de ønsket vår hjelp med innhold og foto.

Trenger du nettbutikk?

Nettbutikk trenger ikke å være tidkrevende eller kostbart. Digiaid utvikler kostnadseffektive nettbutikkløsninger som er enkle å bruke, og som gjør det enkelt for deg og din bedrift å selge varer og tjenester på nett.

NFKOM

NFKOM valgte en responsiv webside med nettbutikk for å formidle informasjon og selge kurs, brosjyrer og medlemskap på en enkel måte.

INSPIRAVISJON

Responsiv webløsning med nettbutikk, avansert kontaktskjema og blogg. Inspira Visjon har en Advanced webpakke skreddersydd etter deres ønsker og behov.

Vi håndterer din sikkerhet!

Vi tar hånd om server, nytt eller eksisterende domene og setter opp e-post til slik at du ikke trenger å bekymre deg for dette. Ved bestilling av webside fra Digiaid har du alltid gratis support og vi hjelper deg på telefon eller e-post hvis du har spørsmål eller trenger hjelp.

SYNLIG OPTIKK

Ny og lekker webside og profil gjør butikken mye mer synlig i Stjørdal. Synlig Optikk gikk for en standardpakke med lookbook, ny logo og profil.

SVEBERGTUNET

Ny webside gjør det enkelt for kunder å gjøre reservasjoner på nett. Svebergtunet valgte en standardpakke med publiseringsløsning, kontaktskjema og mulighet for å laste ned menyer som PDF.