Enkel og effektiv prosess

Vi har lang erfaring med utvikling av webløsninger, og prosessen trenger ikke å ta lang tid. Ved å følge vår enkle prosess kartlegger vi raskt dine behov og lager en fremdriftsplan. Da går det ikke lang tid før din webside er lansert!

Slik gjør vi det:

Send oss en forespørsel om hva du ønsker

Se over våre webpakkeløsninger og send oss en forespørsel med dine ønsker. Vi tar kontakt med deg innen 24 timer!

Velkommen til oppstartsmøte

Vi organiserer et oppstartsmøte. Her kartlegger vi alt du ønsker på websiden, setter lanseringsdato og lager fremdriftsplan slik at vi raskt kan komme i gang!

Vi sender deg link til produksjonsside

Etter møtet starter vi utvikling av websiden, og sender deg en link så du får inntrykk av hvordan websiden vil se ut og fungere. Denne ligger på midlertidig adresse og gjør det lett for deg å gi tilbakemelding og korrektur.

Vi setter opp e-post og domene for deg

Vi setter opp alt som trengs av domene, server og e-post, eller overfører det du eventuelt har fra før. Les mer om e-post og domene her.

Tid for å lansere websiden

Etter at du har godkjent websiden flytter vi den over til ditt domene. Da vil din nye webside være oppe innen 48 timer, og nye e-postadresser vil også være aktive.

Alltid gratis support hos oss!

Digiaid gir deg alltid gratis support, og hjelper gjerne med det du lurer på. Ring eller send en e-post, så hjelper vi deg så snart vi kan.

Basic

Frisk, ny responsiv webside!
Priser fra 7.995,-

Se mer »»

Standard

Vår mest populære webpakke!
Priser fra 14.995,-

Se mer »»

Advanced

Skreddersydd webløsning!
Be om pris!

Se mer »»